15 X gør indtryk!

Første gang du prøver den nye elektriske minigraver – Eurocomach 15 X – er vi ret sikre på, at den vil gøre indtryk på dig.

For det første er det en ny oplevelse, at der ikke er den velkendte brummen fra motoren – og for det andet, så er den lige så stærk og effektiv som de traditionelle dieseldrevne minigravere i samme vægtklasse.

Vi har netop været på besøg hos Eurocomach fabrikken i Italien for at få mere kendskab til de nye 100% elektriske minigravere – og fik ved besøget bedre forståelse for, at vores 1,3 tons minigraver gør det særligt godt!

Eurocomach 15 X er værd at fremhæve på mange parametre – og i et marked, hvor flere mærker kommer med deres bud på en eldrevet minigraver, er det vigtigt, at du som kunde kan få et indblik i, hvad du kan forvente af ydelse, levetid, komfort mv.

Holder til en HEL dags arbejde

På bare 1,5 timer kan du med hurtigladeren komme på 80%

Noget af det første, som jer kunder spørger om, er hvor længe 15 X kan køre? Og her gør el-minigraveren det særligt godt!

Eurocomach 15 X kan arbejde hele dagen (8 timer) forudsat, at den får en hurtig genopladning i middagspausen.

Den har et 21,5 kWh lithium Fosfor batteri (LiFePO4). Det er det sikreste batteri på markedet, da det ikke kan brænde, og det kan holde hele maskinens levetid.

Opladning kan ske med en 1,6kW 230V on-board lader eller en 400V 11 kW hurtiglader. På bare 1,5 timer kan du med hurtigladeren komme på 80%.

Display giver kontrol og overblik

Kontroldisplay med mulighed for at indstille minigraveren efter dine egne ønsker

Eurocomach 15 X er udstyret med et kontroldisplay, der giver dig mulighed for at indstille minigraveren helt efter dine egne ønsker.

På displayet kan du vælge 3 forskellige power settings, der optimerer ydelse og batterilevetid ift. den givne arbejdsopgave.

Derudover kan du vælge 3 faste kontrol indstillinger, der giver mulighed for at ændre på hastigheden af alle maskinens bevægelser.

Sidst men ikke mindst har du også mulighed for en 4. indstilling, hvor hastigheden på hver bevægelse kan indstilles individuelt – præcis som du ønsker det. Det kan fx. være hastigheden på tilt og olieflow til hammer mv.

Mange kræfter at gøre med

Med en permanent magnet-elmotor på 11kW/16hk har du masser af kræfter at gøre med. Det er den mest effektive type af elmotorer, der er på markedet.

Minigraver på el er særlig egnet til indendørs nedbrydnings- og gravearbejde

Som kendetegnede for alle minigravere fra Eurocomach har 15 X også dobbelt proportionalstyrede joy-stick, hvorfra alle gravefunktioner betjenes.
Gravedybden er på hele 218 cm. Se i øvrigt yderligere tekniske specifikationer her.

Undervognen er udskydelig for bedre stabilitet, og der er masser af benplads til maskinføreren.

15 X egner sig særligt til indendørs arbejde i eks. kældre, lukkede rum og andre følsomme steder, hvor lavt støjniveau og ingen udstødningsgasser er et krav.

Kom og prøv Eurocomach 15 X

Her i Kastbjerg har vi Eurocomach 15 X på lager, og vi har udtaget en maskine til demo. Ring til Peter eller Leo på 86470388 og lav aftale om en demo af den nye elektriske 1,3 tons minigraver. Vi tør godt love dig, at den vil gøre indtryk på dig!

Eurocomach 15 X har særlig lang batterilevetid og kan med en hurtig opladning i middagspausen klare en hel arbejdsdag.