Som Yamaha ATV forhandler har vi et bredt udvalg af de 4-hjulede ATV motorcykler på lager

– Lige fra den lille YFZ50 på 50 ccm til top-professionelle YFM700 Grizzly på 700 ccm.

Du er velkommen forbi i Kastbjerg
– eller giv Peter eller Leo et kald på 86470388 og forhør nærmere.

Yamaha YFZ50 – lille størrelse, stor underholdningsværdi

Yamaha ATV 50 ccm

Sikkerheden kommer først, og YFZ50 har en række funktioner, der giver forældrene en høj grad af kontrol. Hastigheden kan begrænses med gasskruen og kontakten til omdrejningsbegrænsning – og med en snor, der er forbundet med en sikkerhedskontakt, kan man standse motoren øjeblikkeligt.

Yamaha YFZ50 er nem at bruge, sjov at køre og enkel at vedligeholde, og den er dermed et indlysende valg for ansvarlige forældre – og med sin YFZ450R-racerinspirerede stil vil denne mini-ATV stå øverst på ønskesedlen hos alle børn!

Pris excl. moms kr. xx,- ny pris på vej… (Racing Blue og White)

Yamaha YFM90R – børnenes ATV med bakgear

YFM90R er måske lille, men den er udstyret med en række funktioner, der også findes på de større Yamaha-modeller – bl.a. uafhængig affjedring foran med dobbelt A-arm, skivebremse bag, CVT-gearkasse og elektrisk start.

YFM90R har styrke og funktioner, der giver dig bekymringsfri kørsel. En simpel CDI-plug-in justerer motorens effekt, så den passer til forskellige førerevner, mens en parkeringsbremse på styret sikrer, at YFM90R bliver lige der, hvor du efterlader den. Den fuldautomatiske gearkasse gør den endnu lettere at køre, og det er detaljer som disse, der gør YFM90R til børnenes ATV, som de voksne også elsker.

Til Yamaha YFM90R kan du få et originalt Yamaha anhængertræk, så der kan køres med trailer eller andre efterhængte redskaber.

Pris excl. moms kr. xx,- ny pris på vej… (Racing Blue og White)

Yamaha YFM450 Kodiak IRS – en pålidelig arbejdshest i alt terræn

Med sin brugervenlige teknologi, sin enestående holdbarhed og sin Yamaha-driftsikkerhed kan Kodiak 450 håndtere selv de hårdeste arbejdsopgaver i ekstremt terræn. Med det brancheførende On-Command-træksystem kan du skifte gnidningsfrit mellem 2WD og 4WD med et tryk på en knap – og den automatiske Ultramatic-transmission gør enhver opgave mere afslappende og fornøjelig.
Intet andet kommer bare i nærheden, hvad angår komfort og bekvemmelighed! Og når arbejdsdagen er forbi, giver denne alsidige ATV din fritid en helt ny dimension.

Pris excl. moms kr. xx,- ny pris på vej… (Olive green)
Pris for traktormodel forberedt til indregistrering som T3a traktor – excl. moms kr. xx,- ny pris på vej… (Olive green)

Yamaha YFM700 Kodiak EPS – robust arbejds-ATV

Den stærke og brugervenlige Kodiak 700 er udviklet til landmænd, skovbrugere og industrielle brugere, som har brug for en robust arbejds-ATV til hårdt arbejde under ekstreme forhold.
Drevet af den nye momentstærke MK II 686cc motor – og med et kompakt chassis og et komfortabelt sæde for kørekomfort hele dagen lang – kan denne ekstraordinære arbejdshest bære en nyttelast på 140 kg plus køreren, og trække op til 600 kg.

Den jævnt arbejdende Ultramatic® CVT-transmission og det mekaniske 2WD/4WD-system gør denne ATV ideel til bugsering og lange arbejdsdage.

Pris excl. moms kr. xx,- ny pris på vej…  EPS model (Olive green)
Pris for traktormodel forberedt til indregistrering som T3a traktor – excl. moms kr. xx,- ny pris på vej… EPS model (Olive green)
Pris for traktormodel forberedt til indregistrering som T3a traktor – excl. moms kr. xx,- ny pris på vej… IRS model (Olive green)

Yamaha YFM700 Grizzly EPS ALU – Camouflage

Når de tunge arbejdsopgaver venter, er Grizzly 700 lige så klar, som du er. Den er let, men kraftig og tackler alle typer terræn takket være dens Ultramatic-gearkasse, uafhængig affjedring med lang vandring og let skift mellem 2WD, 4WD og differentialespærre. Dens lille venderadius giver den fleksibilitet, du har brug for, og det bedste af det hele er, at den kræver minimal vedligeholdelse. Grizzly 700 hjælper dig kort sagt med at få arbejdet gjort. Den er lige så barsk som dig.
Camouflage modellen er udført i en ridsefast plastkvalitet og har special alufælge.

Pris excl. moms kr. xx,- ny pris på vej… EPS model (Camouflage)
Pris for traktormodel forberedt til indregistrering som T3a traktor – excl. moms kr. xx,- ny pris på vej… (Camouflage)