Som Yamaha ATV forhandler har vi et bredt udvalg af de 4-hjulede ATV motorcykler på lager

– Lige fra den lille YFZ50 på 50 ccm til den top-professionelle YFM700 Grizzly på 700 ccm.

Yamaha ATV har 10 års bæltegaranti

Du er velkommen forbi Kastbjerg
– eller kontakt Emil eller Peter på mail eller på 86470388 og forhør nærmere.

Yamaha YFZ50 – lille størrelse, stor underholdningsværdi

Yamaha ATV 50 ccm

Sikkerheden kommer først, og YFZ50 har en række funktioner, der giver forældrene en høj grad af kontrol. Hastigheden kan begrænses med gasskruen og kontakten til omdrejningsbegrænsning – og med en snor, der er forbundet med en sikkerhedskontakt, kan man standse motoren øjeblikkeligt.

Yamaha YFZ50 er nem at bruge, sjov at køre og enkel at vedligeholde, og den er dermed et indlysende valg for ansvarlige forældre – og med sin YFZ450R-racerinspirerede stil vil denne mini-ATV stå øverst på ønskesedlen hos alle børn!

Pris excl. moms kr. 17.520,- (Racing Blue og White)

Yamaha YFM90R – børnenes ATV med bakgear

YFM90R er måske lille, men den er udstyret med en række funktioner, der også findes på de større Yamaha-modeller – bl.a. uafhængig affjedring foran med dobbelt A-arm, skivebremse bag, CVT-gearkasse og elektrisk start.

YFM90R har styrke og funktioner, der giver dig bekymringsfri kørsel. En simpel CDI-plug-in justerer motorens effekt, så den passer til forskellige førerevner, mens en parkeringsbremse på styret sikrer, at YFM90R bliver lige der, hvor du efterlader den. Den fuldautomatiske gearkasse gør den endnu lettere at køre, og det er detaljer som disse, der gør YFM90R til børnenes ATV, som de voksne også elsker.

Til Yamaha YFM90R kan du få et originalt Yamaha anhængertræk, så der kan køres med trailer eller andre efterhængte redskaber.

Pris excl. moms kr. 21.520,- (Racing Blue og White)

Yamaha YFM450 Kodiak IRS – en pålidelig arbejdshest i alt terræn

Med sin brugervenlige teknologi, sin enestående holdbarhed og sin Yamaha-driftsikkerhed kan Kodiak 450 IRS håndtere selv de hårdeste arbejdsopgaver i ekstremt terræn. Med det brancheførende On-Command-træksystem kan du skifte gnidningsfrit mellem 2WD og 4WD med et tryk på en knap – og den automatiske Ultramatic-transmission gør enhver opgave mere afslappende og fornøjelig.
Intet andet kommer bare i nærheden, hvad angår komfort og bekvemmelighed! Og når arbejdsdagen er forbi, giver denne alsidige ATV din fritid en helt ny dimension.

Pris excl. moms kr. 55.920,- (Olive green)
Pris for traktormodel forberedt til indregistrering som T3a traktor – excl. moms kr. 65.920,- (Olive green)

Yamaha YFM450 Kodiak EPS – en pålidelig arbejdshest i alt terræn

Med sin brugervenlige teknologi, sin enestående holdbarhed og sin Yamaha-driftsikkerhed kan Kodiak 450 EPS håndtere selv de hårdeste arbejdsopgaver i ekstremt terræn. Med det brancheførende On-Command-træksystem kan du skifte gnidningsfrit mellem 2WD og 4WD med et tryk på en knap – og den automatiske Ultramatic-transmission gør enhver opgave mere afslappende og fornøjelig.
Med sit robuste chassis og sin momentstærke motor er Kodiak 450 EPS en utrættelig arbejdshest, der kan have 120 kg på bagagebærerne – eller trække op til 600 kg – så du kan krydse vanskeligt terræn med værktøj, proviant eller udstyr.

Pris excl. moms kr. 66.320,- (Olive green)
Pris for traktormodel forberedt til indregistrering som T3a traktor – excl. moms kr. 69.120,- (Olive green)

Yamaha YFM700 Kodiak IRS – robust arbejds-ATV

Den stærke og brugervenlige Kodiak 700 IRS er udviklet til landmænd, skovbrugere og industrielle brugere, som har brug for en robust arbejds-ATV til hårdt arbejde under ekstreme forhold.
Drevet af den nye momentstærke MK II 686cc motor – og med et kompakt chassis og et komfortabelt sæde for kørekomfort hele dagen lang – kan denne ekstraordinære arbejdshest bære en nyttelast på 140 kg plus køreren, og trække op til 600 kg.

Den jævnt arbejdende Ultramatic® CVT-transmission og det mekaniske 2WD/4WD-system gør denne ATV ideel til bugsering og lange arbejdsdage.

Pris excl. moms kr. 69.520,- IRS model (Olive green)
Pris for traktormodel forberedt til indregistrering som T3a traktor – excl. moms kr. 77.920,- IRS model (Olive green)

Yamaha YFM700 Kodiak EPS – robust arbejds-ATV

Den stærke og brugervenlige Kodiak 700 er udviklet til landmænd, skovbrugere og industrielle brugere, som har brug for en robust arbejds-ATV til hårdt arbejde under ekstreme forhold.
Drevet af den nye momentstærke MK II 686cc motor – og med et kompakt chassis og et komfortabelt sæde for kørekomfort hele dagen lang – kan denne ekstraordinære arbejdshest bære en nyttelast på 140 kg plus køreren, og trække op til 600 kg.

Den jævnt arbejdende Ultramatic® CVT-transmission og det mekaniske 2WD/4WD-system gør denne ATV ideel til bugsering og lange arbejdsdage.

Pris excl. moms kr. 76.720,- EPS model (Olive green)
Pris for traktormodel forberedt til indregistrering som T3a traktor – excl. moms kr. 88.320,- EPS model (Olive green)

Yamaha YFM700 Grizzly EPS ALU – Light blue

Når de tunge arbejdsopgaver venter, er Grizzly 700 lige så klar, som du er. Den er let, men kraftig og tackler alle typer terræn takket være dens Ultramatic-gearkasse, uafhængig affjedring med lang vandring og let skift mellem 2WD, 4WD og differentialespærre. Dens lille venderadius giver den fleksibilitet, du har brug for, og det bedste af det hele er, at den kræver minimal vedligeholdelse. Grizzly 700 hjælper dig kort sagt med at få arbejdet gjort. Den er lige så barsk som dig.

Pris excl. moms kr. 85.520,- EPS ALU model (Light blue)
Pris for traktormodel forberedt til indregistrering som T3a traktor – excl. moms kr. 93.920,- (Light blue)

Yamaha YFM700 Grizzly EPS ALU – Camouflage

Når de tunge arbejdsopgaver venter, er Grizzly 700 lige så klar, som du er. Den er let, men kraftig og tackler alle typer terræn takket være dens Ultramatic-gearkasse, uafhængig affjedring med lang vandring og let skift mellem 2WD, 4WD og differentialespærre. Dens lille venderadius giver den fleksibilitet, du har brug for, og det bedste af det hele er, at den kræver minimal vedligeholdelse. Grizzly 700 hjælper dig kort sagt med at få arbejdet gjort. Den er lige så barsk som dig.
Camouflage modellen er udført i en ridsefast plastkvalitet og har special alufælge.

Pris excl. moms kr. 91.120,- EPS ALU model (Camouflage)
Pris for traktormodel forberedt til indregistrering som T3a traktor – excl. moms kr. 101.120,- (Camouflage)

Yamaha YFM700 Grizzly EPS ALU SE – Special Edition

Yamahas brancheførende Ultramatic® transmission vælger automatisk den optimale gearing til alle typer terræn, mens den naturlige motorbremsning på alle hjul giver ekstra tryghed ned ad bakker – og On-Command® systemet giver dig mulighed for problemfrit at skifte mellem 2WD, 4WD og differentialespærre med et tryk på en knap.

Elektronisk servostyring giver dig en naturlig feedback for forbedret komfort og kontrol – og med skivebremser ved alle 4 hjul og justerbar, uafhængig affjedring kan den meget hårdføre Grizzly 700 EPS SE (Special Edition) klare selv det mest udfordrende terræn. Prøv denne naturkraft.

Pris excl. moms fra kr. 94.320,- EPS ALU SE model (Titan, Midnight Blue og Desert Tan)
Pris for traktormodel forberedt til indregistrering som T3a traktor – excl. moms fra kr. 102.720,- (Titan, Midnight Blue og Desert Tan)

Yamaha YFM700 Grizzly EPS ALU T3a – Jubilæumsmodel

Til alle fans af udendørslivet: Det er tid til at fejre et ægte stykke Yamaha-arv, da den legendariske Grizzly fylder 25 år! Med eksklusiv, limited edition jubilæumsgrafik og en unik, eventyrklar tilbehørspakke som standard går Grizzly 700 25-års jubilæumsmodellen virkelig op i gear. Skil dig ud, og kør hårdt til i ethvert terræn.
25-års jubilæumsmodellen af Grizzly 700 handler om det hårdt pumpede tilbehør, der følger med alle limited edition-maskiner. En kraftig beskyttelsesskærm og front-bundplade giver ekstra beskyttelse af din Grizzly, når I er på ekstreme eventyr. Derefter handler det om dig: Håndbeskyttere skærmer mod grene eller sten og de høje skærme holder mudder, vand og andet skidt fra vejen i skak.

En kraftfuld 686 cc motor, justerbar, uafhængig affjedring og robust chassis med Yamahas brancheførende Ultramatic®-gearkasse giver både komfort og præstation. Motorbremsning på alle hjul, et 4-hjuls skivebremsesystem, EPS og On-Command® kørselsprogrammet giver dig fuld kontrol.

Pris for traktormodel forberedt til indregistrering som T3a traktor – excl. moms kr. 109.920,- (Mat black/silver)

Yamaha UMX2-AC elektrisk

Yamaha YMX2-AC er et støjsvag og alsidigt køretøj, der kan transportere to personer og deres gods hurtigt og ubesværet rundt på fx golfbaner, kirkegårde, parker, fabrikker mv.

Med et stort lad bagtil og et rummeligt bagagerum foran kan denne støjsvage, effektive, og 100 % elektriske arbejdshest klare en lang række opgaver, både indendørs og udendørs. UMX2 AC er selvfølgelig emissionsfri og dertil meget nem at køre og betjene.

Pris excl. moms kr. 101.520,- (Leaf Green)