– din lokale maskinhandel med stor erfaring i rendegravere

15.06.2022

Stort udvalg af New Holland rendegravere

Hos os finder du et stort udvalg af nye rendegravere. Som fri og uafhængig maskinhandel køber vi ind i store portioner til konkurrencedygtige priser – og altid i de gængse mærker.

Nyt eller brugt?New Holland B110D

Om det er en ny eller brugt rendegraver, du er på udkig efter – og om din nuværende rendegraver skal i bytte – så vil det være en god start at lægge turen forbi maskinhandlen i Kastbjerg.

Alle maskiner står indenfor i vores 2 store lagerhaller – og der er desuden et stort udvalg af skovle og andet ekstraudstyr at se på.

 

2021 C-model rendegraver – se udvalg og priser her!

Ny 2022 D-model rendegraver – se det nye design og priser her!

Se filmen om den nye D-serie med Stage V motor – New Holland B110D her!

 

Personlig rådgivning

Vi vægter personlig vejledning højt, og gør meget ud af, at du får præcis den rendegraver med det udstyr, der passer til dine arbejdsopgaver.

Lad os give dig et bud på din nye rendegraver. Vi regner også gerne et attraktivt leasingtilbud til dig. Så ring 8647 0388 og få en uforpligtende maskinsnak og et godt tilbud!

Peter træffes direkte på 40420388

Leo træffes direkte på 93396388

Ib E. Mortensen AS er en maskinhandel med over 50 år på bagen. Firmaet holder til i Østjylland, i byen Kastbjerg, der ligger 60 km nord for Århus og 45 km syd for Aalborg.
Foruden stort lager af entreprenørmaskiner – herunder særligt New Holland rendegravere og Eurocomach minigravere, er der fuld program af reservedele.
Værkstedet udfører reparationer og sikkerhedsgodkendelser – og der er også udekørende montører, der kan komme til dig.

Ib E. Mortensen AS