OBS! Stillingen er besat

08.10.2021

Ib E. Mortensen AS mangler dig, der har lyst til at være krumtappen i at sikre de rigtige reservedele, det rigtige sted, til rette tid og med fokus på kundetilfredshed.

I jobbet skal du fra vores lager i Kastbjerg betjene kunder og forhandlere på telefon og mail samt vores eget værksted.

Vi arbejder primært med CNH rendegravere og Eurocomach mingravere, hvor vi som dansk importør også servicerer 5 forhandlere, som køber maskiner og reservedele hos os.

Du vil komme til at arbejde med platforme som CNH’s CSPS og e-Parts, Eurocomachs platform for reservedele samt danske leverandører at forbrugsmaterialer, hydraulikkomponenter og universaldele.
Vi har hen over sommeren 2021 konverteret vores ERP-system til Dynamics Business Central.

Vi lægger vægt på:

  • Du er serviceorienteret
  • Du er en positiv og livsglad person
  • Du kender til entreprenørmaskiner og/eller landbrugsmaskiner
  • Du er motiveret for altid at gøre det bedre end i går
  • Du er stærk på IT og motiveret for at forandre og tilpasse

 

Udover den daglige betjening og genbestilling, vil stillingen også indeholde en vis kommunikation med vores leverandører i ind- og udland. Derfor er det et must, at du behersker engelsk i skrift og tale på et rimeligt niveau.

For dig, der passer ind, vil der være en oplæring i vores nuværende setup, og derefter en sanering og forandring af vores lager, så det konstant passer med vores salgs-setup.
Sammen med eftermarkedschefen, vil du have ansvar for konstant tilpasning og udvikling af lagerets sammensætning og beholdning.

Send dit CV og et par linjer om dig selv til Peter Holm på peter@iem.dk. Du er også velkommen til at ringe og få en snak med Peter på 40420388.

 

Om Ib E. Mortensen AS

Vores fokus er salg af entreprenørmaskiner op til 10 tons. Vi har traditionelt haft rendegravere som vores grundstamme, men i løbet af de sidste 3 år, har vores agentur af Eurocomach minigravere vækstet til at fylde en større del af vores forretning.
Vi arbejder som importør med et netværk af forhandlere samt som detailforretning med salg af nyt og brugt materiel.