Stillingen er besat

Søger du forandring?
Søger du en familiær arbejdsplads?
Søger du et mekanikerjob, hvor din indsats betyder noget for kunderne, for dine kollegaer og for os som indehavere?

Hvis du går med de tanker, så prøv at gøre som vores kunder har gjort i over 50 år – Ta’ til Kastbjerg!

Her driver vi en maskinhandel med et stort detailsalgsområde i Midt- og Østjylland, hvor vi servicerer vores kunders entreprenørmaskiner, fortrinsvis minigravere, rendegravere og andre maskiner op til 10 tons klassen.

For at optimere vores service er vi på jagt efter en mekaniker, der kan indgå i arbejdet på vores værksted og køre servicebilen efter behov.

Arbejdsopgaverne

Arbejdet består i høj grad af klargøring og opbygning af nye minigravere til vores slutkunder. I den opgave er der brug for evner inden for el, hydraulik og let smedearbejde.
En opbygning består som regel af et tiltfæste eller tiltrotator, montering af lys og lygter. Vi lægger vægt på evnen til at lave en god og ensartet montage, afstemt efter kundens ønske.

Vi har også reparationer og service af brugte maskiner, hvilket kan være alt fra standard olieskift til renovering af transmission på en rendegraver.
Fælles er, at vores maskinprogram er i den lette ende, hvilket betyder mindre belastning af kroppen, for dig der skal servicere dem.

Tæt på kunden

Hos os bliver kunder mødt af fagfolk, og ikke en telefonsvarer. Derfor ser vi gerne, du aktivt tager del i kundekontakten, i forhold til planlægning, aftaler og tilbagemeldinger.
Og endelig så skal du have interessen i udvikling af vores lærling.

I dag er vi en international virksomhed med import af egne agenturer og en forhandlerkreds rundt i Danmark.
Men til syvende og sidst er vi en ejerledet virksomhed, hvor vi som en lille familie på 8, hver dag er i tæt kontakt med hinanden på kryds og tværs i firmaet, for at nå i mål med opgaverne.

Vi driver stadigt den maskinhandel Ib Mortensen grundlagde med sloganet:
”Ta’ til Kastbjerg – gør en god handel”.
I det slogan ligger vores værdisæt, og måden vi agere i samarbejdet med vores kunder, nemlig tanken om at give kunden mere end han forventer.

Lad os tage en snak

Er du blevet nysgerrig, så hører vi rigtig gerne hører fra dig til en snak om mulighederne.
Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Peter er altid på telefonen, så ring når det passer dig på 40420388 eller send en mail på peter@iem.dk

 

 

Om Ib E. Mortensen AS

Vores fokus er salg af entreprenørmaskiner op til 10 tons. Vi har traditionelt haft rendegravere som vores grundstamme, men i løbet af de sidste 4 år, har vores agentur af Eurocomach minigravere vækstet til at fylde en større del af vores forretning.
Vi arbejder som importør med et netværk af forhandlere samt som detailforretning med salg af nyt og brugt materiel.