Peter Holm er pr. 1. november 2020 tiltrådt hos Ib E. Mortensen AS.
Peter Holm er ansat som maskinhandler med ansvar for salg og den daglige drift i samarbejde med ejerne, Leo & Ilse Thomsen

Ib E. Mortensen AS i Kastbjerg, har de seneste år oplevet øget aktivitet og fremgang. Rendegravere har i mange år været firmaets kernekompetence – og det er det også stadig. Den positive fremgang ses dog særligt i kraft af importen og salget af det italienske minigravermærke Eurocomach – de 1 til 10 tons tunge minigravere er for alvor slået igennem på det danske marked.

Både den øgede aktivitet og et ønske om at stå stærkere fremover har ført til ansættelsen af Peter Holm.

Peter skal være med til at styrke salgsindsatsen – herunder også support til virksomhedens landsdækkende Eurocomach forhandlernetværk.
Peter skal med sin brede erfaring fra maskinhandlerbranchen også arbejde med udvikling af organisationen samt udvikling af bl.a. nye eftermarkedskoncepter.

Peter træffes på 40420388 og peter@iem.dk

Peter har en solid baggrund i maskinhandlerbranchen og kommer senest fra en stilling hos HCP som salgsansvarlig af Deutz-Fahr i Danmark.

Teamet i Kastbjerg hilser med glæde Peter velkommen og ser frem til at tage de næste skridt i udviklingen af den 53 år gamle maskinhandel i Kastbjerg.